Onze klanten

Pixelfuel staat voor het bieden van optimale ondersteuning aan klanten door oplossingen te leveren die volledig aansluiten bij hun behoeften. We doen dit niet alleen voor onze klanten, maar vooral ook samen met onze klanten. Dankzij jarenlange ervaring en de voortdurende ambitie om het steeds beter te doen, kunnen we dit ook waarmaken. 

Human Impuls

Human Impuls

Creëer ruimte in je werk en je leven. Human Impuls helpt je om daar invulling aan te geven. Om Human Impuls  zelf ook ruimte te geven is een nieuwe site gemaakt om deze boodschap goed over te brengen.

Rustbuster lasapparatuur, antiroest en workshops

Rustbuster

Voor expert in lassen en ontroesten Rustbuster is een gebruiksvriendelijke site en webshop gemaakt, waarin zij hun expertise kunnen tonen en hun uitgebreide assortiment online kunnen aanbieden.
Al jaren is Rustbuster een begrip met een vaste klantenkring en een reputatie als de partij voor lasbenodigdheden en antiroest producten. Rustbuster zocht naar een betere online positionering en een partner om dat mee te realiseren. Door een beter herkenbaar en gebruiksvriendelijke site en webshop te maken is Rustbuster nu voor een breder publiek makkelijker bereikbaar en het merk wordt online beter geëtaleerd. Ook kost het minder moeite om de site te beheren, waardoor er meer aandacht kan worden besteed aan de klanten.

Buro van Beem

Buro van Beem

Een nieuwe overzichtelijke en to the point site is gecreëerd voor Buro van Beem management en consultancy. Hierin wordt de dienstverlening duidelijk getoond en vinden klanten makkelijk hun weg.

EH-opleiding Visser

EH opleiding Visser

Een nieuwe gebruiksvriendelijke en laagdrempelige website voor EH-opleiding Visser, een aanbieder van EHBO cursussen.

Beam bikes

Voor Beam bikes is een nieuwe website gemaakt om de aangeboden diensten overzichtelijk aan bezoekers te presenteren.

kravmaga Den Haag

Krav Maga
Den Haag

Voor Krav Maga Den Haag is een webshop ingericht om trainingen te kunnen aanbieden. Ook wordt het onderhoud van de website uitgevoerd. Hierdoor blijft de website veilig en goed werken.